Нижу се побједе и на Регионалном такмичењу ЈУ ОШ "Бранко Радичевић" Бања Лука

Нижу се побједе и на Регионалном такмичењу

Comments Off on Нижу се побједе и на Регионалном такмичењу

Нижу се побједе и на Регионалном такмичењу

На Регионалном такмичењу из хемије, одржаном 6. априла у ОШ „Бранко Ћопић“, ученици наше школе Маша Кривокућа VIII2 и Ђорђе Илић VIII2 освојили су прво мјесто (и исти број бодова) и пласирали се на Републичко такмичење.

Њихова наставница Јелена Обрадовић том приликом добила је посебно признање за постигнути успјех својих ученика.

Истог дана, на одржаном Регионалном такмичењу из енглеског језика остварен је још један добар пласман наших ученика. Наиме, ученик Теофан Баџа IX4, предвођен наставницом Свјетланом Тубић, освојио је друго, а ученица Наташа Костић IX5, коју је за такмичење припремала наставница Армина Шевчук- пето мјесто, те су се тиме пласирали у даљи круг такмичења.

Овим великим успјесима придружила се и женска одбојкашка екипа наше школе, освојивши прво мјесто на Регионалном такмичењу, чиме је остварен пласман на Републичко такмичење, заказано за 4. мај у Требињу. Ученике је за ово екипно такмичење припремала наставница Аријана Божић.

Свим нашим ученицима и њиховим наставницима од срца честитамо! Свим срцем смо уз њих на предстојећим такмичењима. Захвални смо што својим личним и колективним успјесима пишу важне странице историје наше школе