Успјеси се нижу ЈУ ОШ "Бранко Радичевић" Бања Лука

Успјеси се нижу

Comments Off on Успјеси се нижу

Успјеси се нижу

На Општинском такмичењу из области њемачког језика, одржаном 23.3.2019. године у ОШ „Станко Ракита“, ученица наше школе Марија Малић освојила је прво мјесто и тиме се пласирала на Регионално такмичење.

Нашој Марији и њеној наставници Ранки Врањеш честитамо на постигнутом успјеху и желимо срећу у наставку такмичења.

Још један нови трофеј

21.3.2019. године одржано је Регионално такмичење из женске одбојке. Наше одбојкашице, предвођене наставницом Аријаном Божић, освојиле су прво мјесто и оствариле пласман на Републичко такмичење, које ће се одржати у Требињу, 4. маја.

Женску одбојкашку екипу чиниле су ученице: Тара Ђукић IX6, Анастасија Гњатовић IX6, Андреа Грбић IX6, Вања Вуковић IX6, Исидора Ајдер IX6, Дуња Шиљак IX1, Зара Рендић VIII5, Маја Моравац VIII6, Анђела Деспетовић VIII7 и Ана Јовановић VII7.

Ученицама и њиховој наставници Аријани Божић честитамо на успјеху и желимо срећу у наставку такмичења.

Биљке и животиње моје околине

Весело, разиграно и поучно било је и ученицима трећег разреда на челу са њиховим учитељем Дарком Драгићем. Наиме, 2. марта 2019. године представљена је презентација за малишане на тему из области природе и друштва „Биљке и животиње моје околине“. Овом приликом су ученици III1 својим вршњацима на сликовит и креативан начин приближили наставно градиво и показали да су начини учења у данашње вријеме доступни и вишеструки.