Успјеси се нижу

Comments Off on Успјеси се нижу

Успјеси се нижу

На Општинском такмичењу из области њемачког језика, одржаном 23.3.2019. године у ОШ „Станко Ракита“, ученица наше школе Марија Малић освојила је прво мјесто и тиме се пласирала на Регионално такмичење.

Нашој Марији и њеној наставници Ранки Врањеш честитамо на постигнутом успјеху и желимо срећу у наставку такмичења.

Још један нови трофеј

21.3.2019. године одржано је Регионално такмичење из женске одбојке. Наше одбојкашице, предвођене наставницом Аријаном Божић, освојиле су прво мјесто и оствариле пласман на Републичко такмичење, које ће се одржати у Требињу, 4. маја.

Женску одбојкашку екипу чиниле су ученице: Тара Ђукић IX6, Анастасија Гњатовић IX6, Андреа Грбић IX6, Вања Вуковић IX6, Исидора Ајдер IX6, Дуња Шиљак IX1, Зара Рендић VIII5, Маја Моравац VIII6, Анђела Деспетовић VIII7 и Ана Јовановић VII7.

Ученицама и њиховој наставници Аријани Божић честитамо на успјеху и желимо срећу у наставку такмичења.

Биљке и животиње моје околине

Весело, разиграно и поучно било је и ученицима трећег разреда на челу са њиховим учитељем Дарком Драгићем. Наиме, 2. марта 2019. године представљена је презентација за малишане на тему из области природе и друштва „Биљке и животиње моје околине“. Овом приликом су ученици III1 својим вршњацима на сликовит и креативан начин приближили наставно градиво и показали да су начини учења у данашње вријеме доступни и вишеструки.